Bones festes i feliç 2022 !

Benvolguts membres,

Aquest és el darrer butlletí de l’any 2021, un nou any marcat per la pandèmia, que continua tenint molt impacte al nostre sector. Això no obstant, de l’estiu ençà, hem vist una mica de llum al final del túnel amb la celebració d’edicions reduïdes de l’ISE i el Mobile World Congress, així com d’alguns congressos i fires. També vam tornar a viure l’IMEX America i l’IBTM World fa un parell de setmanes, que per a molts fou la retrobada del sector després de gairebé dos anys. Val a dir que s’hi respirà un ambient d’optimisme malgrat el repunt dels contagis en molts indrets d’Europa.

Al Barcelona Convention Bureau estem convençuts que el 2022 serà l’any de la recuperació definitiva. Barcelona té un calendari de congressos molt bo l’any vinent, i de ben segur que també les reunions corporatives es tornaran a animar.

El 15 de novembre va ser l’últim dia de Carme Casanovas al BCB. La Carme s’ha acollit a l’oferta de prejubilació per part de Turisme de Barcelona i es dedicarà a gaudir de la vida i dur a terme projectes personals. La trobarem molt a faltar: ella és una gran professional, a més de molt bona persona i companya. Des d’aquí, li desitgem el bo i millor en aquesta nova etapa de la seva vida.

Tan sols em resta desitjar-vos unes bones festes i un feliç any 2022. Cuideu-vos força i preneu-vos uns dies de descans perquè, entre tots, puguem afrontar el nou any amb molta energia, que en necessitarem.

Una abraçada ben forta.

Christoph Tessmar
Director de Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...