10 anys al capdavant del BCB

Benvolguts membres,

Espero que estigueu tots bé i treballant molt en plena recuperació del nostre sector.

La passada edició del Mobile World Congress es va celebrar amb gran èxit i va superar totes les expectatives, en les pròximes setmanes donarem per primera vegada la benvinguda a Barcelona a l’esdeveniment Seafood i al maig a l’ISE, que l’any passat només va poder celebrar una edició molt reduïda. Moltes altres cites sectorials importants ens esperen al llarg del 2022, com els congressos europeus de Cardiologia i Respiratori. Destacats esdeveniments corporatius s’han confirmat ja a Barcelona i el volum de peticions que estem rebent ha crescut molt en les últimes setmanes. Són molts els indicadors que ens conviden a ser optimistes en el futur.

L’Ajuntament de Barcelona durant la passada IBTM World va anunciar el Barcelona Meetings Support Programme, destinat a captar nous esdeveniments/congressos que no han tingut mai lloc a Barcelona i a fidelitzar els clients més estratègics. El BCB s’encarrega de gestionar el programa en col·laboració amb l’Ajuntament, BSM, Fira de Barcelona i el Gremi d’Hotels. Us animem a contactar-nos si sabeu d’algun esdeveniment susceptible de rebre algun suport.

A nivell personal, vull compartir amb vosaltres que el 5 de març vaig complir 10 anys al capdavant del Barcelona Convention Bureau. Han estat 10 anys molt intensos, amb molts reptes, innombrables moments molt bonics i algun moment més difícil. Sens dubte, el millor d’aquesta experiència ha estat i és el gran equip que tinc, excel·lents professionals i grans persones de les quals he pogut aprendre molt. No sols les que estan amb mi ara – l’Ester Abajo, l’Anna Bueno, la Cecile Dorian, la Mònica Garcia, l’Anna Orozco i la Noemí Rosell -, sinó també les que van estar amb mi al llarg d’aquests anys com la Mercedes García, l’Elena Altemir, el Mateo Asensio, l’Enric García, la Mònica Colomer i la Carme Casanovas, per als qui només tinc paraules d’agraïment. Vull aprofitar aquest editorial per a agrair-vos la vostra contínua col·laboració i l’incondicional suport. Des del primer moment m’he sentit molt a gust i és un privilegi poder treballar amb vosaltres per al nostre gran destí que és Barcelona.

Moltes gràcies i ens veiem aviat.

Christoph Tessmar
Director Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...