Gran experiència del BCB a BIAF

BIAF, BRUSSELS INTERNATIONAL ASSOCIATION FORUM
14-15 març, Brussel·les

Des del Barcelona Convention Bureau ens plau haver col·laborat un cop més amb ASSOCIATIONWORLD, de qui som Global Destination Partners, per la cocreació del nou esdeveniment BIAF, Brussels International Association Forum que es va celebrar els dies 14 i 15 de març a Brussel·les, després que es posposés el passat mes de desembre.

BIAF té l’objectiu d’oferir sessions educacionals d’alt nivell als professionals d’associacions, on s’inclouen xerrades i workshops sobre governança, diversitat i inclusió, lideratge, estratègies de patrocini, membresia i esdeveniments híbrids, entre d’altres.

Vam tenir una assistència de més de 70 professionals d’associacions europees i internacionals, tant de Bèlgica com d’altres parts d’Europa.

Amb un esperit molt comunitari i durant unes sessions ‘free style’, les associacions van tenir l’oportunitat de presentar-se i exposar els problemes interns post pandèmia o compartir els seus neguits.

Va ser el moment adequat per retrobar-nos, tant amb clients ja coneguts com amb altres nous, i amb més de 70 associacions europees i internacionals, a més de la resta de membres de BIAF: Brussel·les, Luxemburg, Montreal i Singapur.

Per a més informació:
https://www.biaforum.eu/register/pages/programme
bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...