Accions promocionals

Resum de les accions dutes a terme pel Departament Associatiu

octubre – novembre 2021

ICCA Iberian Chapter Annual Meeting and General Assembly
13-15 d’octubre, Palma de Mallorca

El Capítol Ibèric d’ICCA comprèn 60 empreses que en són membres entre Espanya i Portugal. El BCB participà el mes d’octubre en la reunió i l’assemblea general d’enguany, amb Christoph Tessmar com a president. Durant un dia i mig, hi va haver sessions educatives amb ponents internacionals, en les quals es va debatre sobre el retorn dels congressos i les noves necessitats que presenten.

PCMA Convening EMEA
17-19 d’octubre, Lausana

Després de l’edició a Barcelona l’any 2019, la convenció anual a Europa de Professional Convention Management (PCMA) va tornar a celebrar-se en format presencial, aquesta vegada, a Lausana.
El nombre de participants fou de 300, entre proveïdors i clients, i, a part d’oferir molt bones sessions, la trobada destacà pel bon ànim en poder-nos tornar a reunir en persona.

60th ICCA Congress
24-27 d’octubre, Cartagena de Indias/París

L’equip del Departament Associatiu participà de les plataformes de Cartagena de Indias i París. A més d’intervenir en les sessions i els actes socials d’aquest congrés, vam ser part activa del programa de mentoria per als qui hi assistien per primera vegada, i Christoph Tessmar va compartir una taula rodona en una sessió sobre sostenibilitat.

FIEXPO Latin America
27-30 d’octubre, Cartagena de Indias

Aquesta és una fira, com la IBTM Barcelona, en què el BCB fou convidat a participar per a parlar en les següents activitats:

-Convention Bureau One Day Challenge
Vam participar en el Convention Bureau On Day Challenge compartint el model Barcelona. Durant la sessió-taller, de set hores de durada, destacats referents internacionals van plantejar temes rellevants per a les destinacions, com ara la sostenibilitat, el llegat, l’adaptabilitat i el finançament. La importància de l’intercanvi de coneixement i d’experiències de qualitat és fonamental perquè les destinacions comprenguin els seus iguals, els clients i la conjuntura global actual.

-Foro de Asociaciones Profesionales Latinoamericanas e Internacionales
Es tracta d’un fòrum exclusiu per al sector associatiu professional de l’Amèrica Llatina. És la plataforma d’intercanvi de coneixement i connexions entre associacions internacionals amb base a l’Amèrica Llatina i associacions llatinoamericanes, amb l’objectiu de millorar la qualitat de la gestió i administració de les seves entitats i ampliar el coneixement i l’intercanvi d’informació com una manera d’incrementar la qualitat del seu treball professional en el dia a dia en benefici de tota la regió.

Meet Ambassadors – Catalunya Convention Bureau (CCB)
28 d’octubre, Pacs del Penedès

El 28 d’octubre vam participar en la Jornada Anual de Meet Ambassadors, que va tenir lloc al celler Waltraud – Centre de Visites de la Família Torres, a Pacs del Penedès.
Després dels parlaments institucionals, va tenir lloc la taula rodona «Fortaleses, llegat i aliances», seguida d’una xerrada sobre intel·ligència col·laborativa i una sessió de networking entre els Convention Bureaux i els ambaixadors del CCB. L’objectiu de la trobada era generar sinergies i oportunitats de col·laboració entre els professionals membres del programa «Catalunya Ambassadors» amb els Convention Bureaux i entre ells. La jornada va acabar amb un sopar-còctel.
Vam retrobar-nos amb ambaixadors que ja coneixíem i altres de nous, i van sorgir diverses oportunitats de col·laboració per a congressos futurs.


Association Meetings Workshop
15-16 de novembre, Sevilla

A mitjan novembre vam participar en la primera edició de l’Association Meetings Workshop, organitzada per l’empresa Mice & Forum Inside. Es tractava de dos dies de tallers amb reunions de 15 minuts amb 20 associacions espanyoles, organitzadores totes dels seus respectius congressos o jornades estatals. El programa es complementà amb sessions de networking entre els proveïdors (majoritàriament Convention Bureaux) i els clients, com ara un concurs de paelles o una sessió amb un dels tres lutiers més importants d’Europa.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...