El Seafood i l’ISE, dos èxits per a Barcelona.

Les dues fires internacionals catapulten Barcelona al TOP global

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2022

Reeixit debut a Barcelona de la 28a edició de Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, el major esdeveniment comercial de productes de la mar del món, que va superar totes les expectatives en els tres dies de saló que es va organitzar a Barcelona. 

Amb un total de 1.550 empreses expositores de 76 països diferents -que han ocupat 39.847 m² de superfície neta expositiva, repartida en quatre pavellons i la Galeria del recinte Gran Via de Fira de Barcelona- i un impacte econòmic estimat de fins a 100 milions d’euros per a la ciutat, Seafood Expo Global/Seafood Processing Global ha demostrat la seva importància per a la indústria i la ciutat.

Diversified Communications ha estimat en més de 26.630 els compradors i proveïdors de productes de la mar de tot el món que han assistit a l’esdeveniment, una xifra realment destacable. Encara que la situació geopolítica a Rússia i l’estricta quarantena a la Xina han contribuït a reduir el número de personal dels expositors en l’esdeveniment, els compradors i altres professionals del sector assistents, procedents d’arreu del món, han superat les xifres de 2019.
Com BCB-Turisme de Barcelona, vam estar oferint atenció turística personalitzada als assistents a la fira des d’un estand dins de l’exposició comercial.

Ara ja amb ganes de continuar creant un impacte tan marcat en l’ecosistema internacional amb més esdeveniments com aquest.

Integrated Systems Europe – ISE 2022

ISE 2022 celebra el seu debut triomfal a Barcelona.

La indústria AV i d’integració de sistemes dóna la benvinguda a Integrated Systems Europe (ISE). Després de molta expectació, ISE finalment va arribar en gran a la Fira de Barcelona, Gran Via (10-13 de maig), amb un total de 43.691 assistents de 151 països, i registrant 90.372 visites al recinte firal. Els expositors van informar d’estands més visitats de l’esperat i moltes connexions comercials fructíferes.

Aquest ha estat el primer esdeveniment complet de ISE des de febrer de 2020, quan es va acomiadar de la seva seu anterior a Amsterdam.
Amb 834 expositors en 48.000 metres quadrats d’exhibició en sis zones tecnològiques, ISE 2022 ha establert un nou punt de referència, amb un espai fàcil de navegar i una gran quantitat d’oportunitats per a explorar noves solucions i impulsar nous negocis.

Els aspectes més destacats de l’esdeveniment van incloure set Conferències ISE amb més de 1.000 assistents, dues conferències magistrals, a càrrec de Refik Anadol i Alan Greenberg, presentades a una gran audiència, i dos impressionants projectes de mapatge de projecció dins de la ciutat de Barcelona.

Mike Blackman, director general de ISE, explica amb orgull “Estem molt contents d’haver proporcionat una plataforma reeixida perquè els nostres expositors i socis mostrin les seves solucions d’innovació i tecnologia. A mesura que tots ens recuperem de l’impacte de la pandèmia, és meravellós ser aquí a Barcelona amb el que se sent com un ISE ‘normal’ en la seva nova llar”, va continuar. “Esperem aprofitar aquest èxit per a tornar el 31 de gener del pròxim any per a un altre ISE energètic, emocionant i inspirador, aquí a la Gran Via”.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...