Barcelona, novament referent MICE internacional

Benvolguts membres,

Sembla que hem deixat enrere el pitjor de la pandèmia i estem tots en plena marxa. L’activitat aquestes últimes setmanes ha sigut i està sent frenètica. Barcelona torna a estar de gom a gom amb un calendari ple d’esdeveniments i congressos importants. És difícil trobar disponibilitat en els pròxims mesos, la qual cosa fa pensar que la recuperació serà molt més ràpida del que es preveu.

Per fi s’han pogut celebrar les primeres edicions de Seafood i ISE, que van ser un gran èxit, superant els números d’assistència prevista. Sens dubte la nostra destinació Barcelona torna a ser molt rellevant com a referent per al MICE.

També al BCB estem vivint setmanes intenses amb bastantes accions de promoció i un volum de peticions i candidatures elevat. Acabem de tornar de Frankfurt on vam assistir a IMEX després de 2 anys de cancel·lació, i que va ser, sens dubte, el gran retrobament del nostre sector a nivell internacional.

A nivell intern tinc el plaer d’informar-vos que tenim una nova incorporació a l’equip. Es tracta de la Núria Muñoz, que s’ha unit al BCB a través d’una promoció interna de Turisme de Barcelona, i portarà la comunicació del BCB i els esdeveniments propis, com l’assistència a fires (IBTM i IMEX).

Benvinguda Núria, estem molt contents que formis part de l’equip del BCB.

Finalment, m’agradaria animar-vos a que us apunteu a la jornada de formació “La Sostenibilitat com a element transformador del Sector MICE”, el dia 21 de juny a les 9.00h en el Recinte modernista de Sant Pau. Segur que serà molt enriquidor per a tots, tenint en compte la importància que té la sostenibilitat en el nostre sector.

Només em queda desitjar-vos un molt bon estiu, bones vacances i molt descans, que ens farà falta a tots.

Una forta abraçada,

Christoph Tessmar
Director Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...