Barcelona no s’atura, nosaltres tampoc

Benvolguts membres,

Espero que hàgiu passat un bon estiu amb molt de descans i desconnexió. Ens esperen uns últims mesos de l’any intensos i amb molta activitat.
Just tornant d’aquestes vacances, s’ha celebrat a Barcelona, del 26 al 29 d’agost, el Congrés Europeu de Cardiologia. El congrés, en format híbrid, ha estat un gran èxit, i ha aconseguit superar les expectatives inicials d’assistència. Sense molt de temps per aturar-se, en les següents setmanes la ciutat ha acollit el Congrés ERS i el CIRSE, dos dels altres grans referents del sector salut. I encara queden uns quants congressos més per celebrar-se en l’últim trimestre, així que podem afirmar que Barcelona continua consolidada com a destinació líder en congressos mèdics.

En les pròximes setmanes, al BCB tenim un pla de promoció molt intens, amb moltes activitats i participacions en esdeveniments importants com l’IMEX Las Vegas, el congrés ICCA i, com a colofó, l’IBTM, aquí a Barcelona. Encara tenim places disponibles al nostre estand per si us voleu apuntar. Les perspectives d’assistència per a enguany són molt bones, així que no dubteu a sumar-vos-hi.

Per acabar, vull comentar que el dia 22 de setembre a les 18.30 h celebrem un afterwork amb els nostres membres a l’Hotel Miramar Barcelona. Després de tant de temps, tenim moltes ganes de passar una bona estona amb tots vosaltres, així que allà us esperem!

Una forta abraçada,

Christoph Tessmar
Director del Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...