FIEXPO LATIN AMERICA

13-16 de juny, PanamàEl BCB va participar com a speaker en dues activitats de la FIEXPO LATIN AMERICA, la fira més gran especialitzada en la indústria MICE d’Amèrica Llatina. Aquestes activitats van ser:

Convention Bureau One Day Challenge. El BCB hi va participar compartint el model Barcelona. Durant la sessió i workshop de 7 hores, destacats referents internacionals (Destinations International, IAPCO, GDS Index, Malaysia cvb i BCB) varen abordar temàtiques de rellevància per a les destinacions com són la sostenibilitat, el llegat, l’adaptabilitat i el finançament.

Fòrum d’Associacions Professionals Llatinoamericanes i Internacionals. El BCB també va participar en aquest fòrum exclusiu per al sector associatiu professional d’Amèrica Llatina. És la plataforma d’intercanvi de coneixement i connexions entre Associacions Internacionals amb base a Amèrica Llatina i Associacions Llatinoamericanes, que persegueix millorar la qualitat de gestió i administració de les seves entitats. Cerca l’ampliació del coneixement i l’intercanvi d’informació com a manera d’incrementar la qualitat del seu treball professional diari per al benefici de tota la regió.

Per a més informació: Mònica Garcia – monica.garcia@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...