Barcelona líder de la recuperació del sector el 2022

Del MWC a l’IBTM i l’ambiciós pla per a 2023

Benvolguts membres,

Aquesta és l’última Newsletter de l’any 2022, un any que va començar amb la incertesa de l’impacte de la variant Omicron, però que clarament està sent l’any de la recuperació del nostre sector, i on Barcelona és sens dubte un dels destins que està liderant aquesta recuperació.

Començàvem amb el MWC a finals de febrer i, al llarg de la resta de l’any, s’han celebrat congressos i esdeveniments molt importants, que han tingut a més una participació en format presencial molt destacada. Però això no acaba aquí, encara queden alguns esdeveniments rellevants abans que finalitzi l’any.

Del 29 de novembre a l’1 de desembre tornarem a tenir l’IBTM a Barcelona. Després d’una edició a 2021 amb un format molt reduït, enguany tornarem a viure una IBTM com les que estàvem acostumats. El nostre estand recupera la grandària habitual i, gran notícia, ja tenim tots els taulells venuts. A més, important, recordar-vos que tindrem la Networking Hour el dia 30 a les 18.00 h, que promet molta diversió, així que esperem veure-us en el nostre estand.

Comentar-vos també que estem treballant en un pla de promoció molt ambiciós per al 2023. Una vegada que sapiguem els recursos dels quals disposarem i tinguem el pla aprovat, el compartirem amb tots vosaltres.

Finalment, tot i que sabem que encara queden unes quantes setmanes, des del BCB us desitgem unes bones festes i tot el millor per al 2023.

Una forta abraçada,

Christoph Tessmar

Director Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...