Connexió Barcelona – França

Accions al mercat francès

Jornada a París organitzada pel Spain Convention Bureau

El dia 19 d’octubre vam participar en una jornada organitzada per l’Spain Convention Bureau a la casa de l’ambaixador a París. Juntament amb altres destinacions espanyoles, vàrem presentar les novetats de la nostra destinació a més de 30 organitzadors i agències MICE.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

Winter workshop París i visites comercials

Juntament amb alguns dels nostres membres (W Barcelona, Majestic Hotel & Spa Barcelona, Le Méridien Râ Beach Hotel & Spa, PortAventura World, Hotel Sofia Barcelona – The Unbound Collection by Hyatt, i TA DMC Espanya) vam coincidir amb un centenar de compradors que van venir a saber de nosaltres i brindar pel Cap d’Any.

A continuació, vam aprofitar per a realitzar uns dies de visites a agències i empreses per a presentar el nostre destí i les seves últimes novetats.Les agències visitades van ser: BMA, La Franco American Image, Good Story, Agence 008, Cézame, Delta Services Organisation – EVENEMENTIEL, Eurazeo, Mamen l’agence.

Per a més informació: Cecile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Press Trip Voyages & Stratégie

El passat 16 i 17 de desembre va tenir lloc el press trip per a la revista Voyages & Stratégie per a mostrar les últimes novetats MICE de Barcelona. L’article es publicarà a principis de 2023.

Per a més informació: Núria Muñoz – nmunoz@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...