2a edició de BIAF

Captivadora i interactiva

Des del Barcelona Convention Bureau ens plau haver col·laborat un cop més amb ASSOCIATIONWORLD, de qui som Global Destination Partners, per la 2a edició de BIAF (Brussels International Association Forum) que es va celebrar els dies 12 i 13 de desembre a Brussel·les.

BIAF té com a objectiu establir una plataforma internacional líder i posicionar-se com un esdeveniment d’intercanvi de coneixement en una de les destinacions d’acollida insígnia del món per a associacions professionals i organitzacions sense ànim de lucre.

L’agenda de l’esdeveniment va oferir dos captivadors ponents principals, interessants panells d’experts i un nombre sorprenentment gran de tallers interactius que buscaven d’adaptar-se a les necessitats i interessos dels participants. Gràcies a aquesta proposta, els dos dies de l’esdeveniment van reunir 70 representants d’associacions, federacions, societats i ONG internacionals i europees.

Els temes tractats van ser sobretot allò que les associacions i les organitzacions sense ànim de lucre troben com un repte durant aquest període. Des de les tendències emergents en el lideratge i la gestió financera, fins al màrqueting d’esdeveniments digitals i l’execució d’una campanya d’afers públics d’impacte.

Per primera vegada es va organitzar la Masterclass Strategic Acceleration, una doble sessió de 4,5h enfocada a CEOs d’associacions facilitada pel coach Paul Rukens, qui va ser el Keynote speaker a la 1ª edició de BIAF.
Va ser el moment adequat per retrobar-nos tant amb clients ja coneguts com altres de nous, així com amb els representant dels destins també membres de BIAF, Abu Dhabi, Brussel·les, Montreal i Singapur, ja que altres destins o proveïdors no tenen accés a l’esdeveniment.

Per a més informació: https://www.biaforum.eu/2022edition

Compartir

Et pot interessar...