La recuperació del sector MICE continua

El BCB es converteix en el primer convention bureau del món en aconseguir la Certificació Biosphere

Benvolguts membres,

Ja ha passat el primer trimestre de l’any amb una activitat molt intensa al nostre sector. La recuperació continua a marxes forçades i veiem que estem a prop de les xifres de l’any 2019.


Tant l’ISE com el Mobile World Congress van ser un gran èxit tant pel que fa al nombre d’assistents com per la qualitat dels esdeveniments.


Celebrem la obtenció, la setmana passada, de la Certificació Biosphere, conventint-nos en el primer Convention Bureau del món en aconseguir-ho.


En el marc de l’Afterwork, celebrat ahir, us presentem la nova guia d’esdeveniments sostenibles. Creiem que serà una eina molt útil per a tothom i que reforça el nostre continu compromís amb la sostenibilitat al sector MICE. Esperem que us agradi.


També ahir us vam presentar els resultats de l’estudi congressual que hem realitzat durant el 2022. Un any més els assistents a congressos han mostrat la seva satisfacció amb tots els aspectes relacionats amb els congressos a la ciutat. Trobareu tots els detalls de l’estudi en aquest Newsletter i per descomptat, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta que pugueu tenir.

Una abraçada,

Christoph Tessmar
Director Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...