Nou Ranking ICCA

Barcelona al Top 5 de les millors ciutats MICE en nombre de delegats i congressos organitzats

El nou rànquing ICCA, fet públic durant la passada edició d’IMEX Frankfurt, situa Barcelona en 1a posició en nombre de participants als congressos i 4a a nivell mundial en nombre de congressos internacionals.

La capital catalana ostenta el primer lloc de la classificació com a destinació amb més delegats i continua al Top 5 com a destinació MICE, amb el 4t lloc després de Viena, Lisboa i París. Segons el rànquing, Barcelona és la primera ciutat no capital d’estat, i primera de tot l’estat espanyol que més congressos ha organitzat el 2022, acumulant així més de 20 anys seguits al Top 5 de congressos internacionals. En nombre de delegats, Barcelona ha mantingut la 1a posició durant la darrera dècada 2013-2022. Després de Barcelona, amb 135mil congressistes, la classificació ICCA situa Viena (105mil) en segon lloc en nombre de delegats seguida de París, Lisboa, Milà i Londres. Madrid, amb 59 mil delegats, ocuparia la 8a posició.

En nombre de congressos organitzats, Viena (162) ocupa la primera posició i tot seguit se situa Lisboa (144), París (134), i Barcelona (133) mentre que Praga ha escalat posicions fins a rebatre la 5a posició a Madrid, que ha passat a les 6a posició.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...