40 anys posicionant Barcelona com a referent MICE

Estimats membres,

Esperem que hagueu passat un bon estiu i recarregat les piles per afrontar els darrers mesos de l’any amb energia que ens farà molta falta.

El 13 de setembre vam celebrar el 40è aniversari del Barcelona Convention Bureau i els 30 anys de Turisme de Barcelona. Va ser un gran esdeveniment en el qual molts de vosaltres vau ser-hi presents.
La bona feina feta durant aquests 40 anys ens ha permès posicionar la destinació Barcelona com a referent del sector MICE.

Aprofito de nou per donar-vos les gràcies per la vostra inestimable col·laboració al llarg d’aquests anys. Entre tots formem un gran equip i així ho transmetem als nostres clients i a tots els que aposten pel nostre destí per organitzar els seus esdeveniments.

El nostre pla de promoció de les properes setmanes serà molt intens amb moltes accions a diferents mercats, destacant IMEX Las Vegas, el congrés d’ICCA i com no, la IBTM on, com cada any, tindrem moltes activitats.

També estem treballant els plans per al 2024 que us compartirem una vegada tancats i aprovats.

Finalment estic molt content de poder informar-vos que al juliol vam incorporar la Mireia Tubau a l’equip del BCB. La Mireia ve de l’àrea de membres, s’ocuparà de l’organització de les fires i els esdeveniments del BCB i reforçarà l’equip corporatiu.
Benvinguda al BCB, Mireia!!

Una abraçada,
Christoph Tessmar
Director Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...