Connexió Barcelona – Estats Units

Accions comercials al mercat nord-americà

Roadshow USA Costa Oest

17-22 juliol, San Francisco, Orange County, Salt Lake City

El cinquè Roadshow amb membres organitzat pel Barcelona Convention Bureau va tenir lloc a la Costa Oest dels EUA. Volem agrair als 8 membres del BCB la seva participació i dinamisme: Intercontinental Barcelona, ME Barcelona, Hyatt Regency Barcelona, Hotel Gallery, Hotel Hoxton PobleNou, A+ Solutions, anotherkonzept i Kuoni Tumlare.

En col·laboració amb Arena Destination Marketing, aquest any el Barcelona Convention Bureau va triar tres seus pels esdeveniments de networking amb clients: San Francisco, Salt Lake City i Orange County.

Cada esdeveniment va incloure una activitat de team building seguida d’un còctel/sopar.
• L’objectiu (KPI) per a aquest Roadshow era obtenir 45 confirmacions d’assistència per part dels clients.
• Al llarg dels tres esdeveniments, el BCB i els col·laboradors de la destinació van poder establir contactes amb 49 clients.
• En general, a través del procés d’invitació, Barcelona es va promocionar davant de més de 590 clients.

S’han aconseguit objectius claus, amb una taxa d’assistència alta (84%). L’equip Barcelona va aconseguir:
Major consciència i branding millorat: Els esdeveniments de networking proporcionen una plataforma per exhibir les ofertes úniques de Barcelona, la seva cultura i la seva infraestructura a una audiència específica de planificadors de reunions i incentius. A través de converses interactives i experiències immersives, l’esdeveniment pot millorar la percepció de la marca de la ciutat i augmentar la consciència sobre el seu potencial com a destinació principal per a esdeveniments corporatius.
Connexions significatives: Els esdeveniments de networking fomenten interaccions cara a cara entre possibles planificadors i actors locals, com ara representants d’hotels i DMCs. Establir relacions genuïnes durant aquests esdeveniments pot portar associacions sòlides, facilitant una col·laboració eficient en planificar futurs esdeveniments a Barcelona.
Demostració d’experiència: Organitzant un esdeveniment de networking amb èxit, Barcelona pot demostrar la seva experiència i capacitats per dur a terme esdeveniments corporatius. Mostrar un esdeveniment ben organitzat i atractiu reflecteix positivament l’habilitat de la ciutat per gestionar i executar reunions i programes d’incentius, infonent confiança en la ment dels planificadors per a considerar Barcelona com a destinació per als esdeveniments.

Igualment, la col·laboració amb Arena Destination Marketing va demostrar ser altament eficaç, marcant un canvi significatiu respecte a l’esdeveniment de l’any passat. Vam aconseguir deixar una impressió duradora perquè Barcelona sigui l’elecció principal a la ment dels planificadors d’esdeveniments a escala global.

Per a més informació: Cecile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...