Connexió Barcelona – França

Accions al mercat francès

Meet & Com Barcelona

2-4 juliol, El Vendrell

Del 2 al 4 de juliol, el Barcelona Convention Bureau va participar al taller anual, Catalunya Business Meetings, organitzat per l’agència francesa Meet & Com en col·laboració amb el Catalunya Convention Bureau.

En aquesta darrera edició, l’esdeveniment es va dur a terme a l’Hotel Le Méridien Ra a Tarragona, reunint aproximadament 30 compradors i uns 30 proveïdors.Aquest esdeveniment ha evolucionat des de l’any passat i ha proporcionat més oportunitats als proveïdors per establir interaccions amb els clients provinents de França.

Van afegir una activitat ice breaker a l’inici de la jornada de cites B2B. Vam poder acompanyar els clients en la seva visita de la regió i amb un suplement, vam aconseguir participar al sopar de benvinguda amb els compradors francesos (a diferència del 2022).

L’organització del Catalunya Business Meetings per part de Meet & Com a Barcelona i Catalunya representa una oportunitat excel·lent per a la destinació. Aquests esdeveniments semblen comptar amb una notable capacitat de convocatòria i molts professionals del mercat MICE són fidels al format curt i divers (centrat en destinacions) que ofereixen.

Acció comercial a París
L’11 de juliol passat, el Barcelona Convention Bureau va organitzar una jornada de networking amb el mercat MICE francès, a París.
Volem agrair als membres que ens van acompanyar per la seva participació i col·laboració: l’Hotel Miramar Barcelona, l’Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, l’Hotel Sofia Barcelona i l’Hotel NH Collection Calderón.
La nostra premissa va consistir a proposar un esdeveniment atractiu. Es va aconseguir mitjançant la creació de tres “espais” que van oferir l’oportunitat d’establir connexions properes entre compradors i proveïdors.
Van participar les següents agències: Agence 008, Maman L’Agence, Eugene & Co., Live! By GL Events, Media Leader, Belfire, Carole Event & Conseil, Peplum, Signature Events, Vatea, +2Com, CelaProd, Destination Plus, CWT Meeting & Events, Egg Events, Magic Garden Agency, Compagnie Meeting, Centrale Voyages, Meeting Contact, MyEventAgency, Prod Effect, Expert NYICE, Track Events, VMIS, Fancy Voyages, Spotlag, Oreca Events/Facets, Agence Lully, Team For Events i Viavera.
Vam seleccionar 3 seus que van manifestar de manera diferenciada allò que Barcelona té per oferir com a destinació per a reunions i incentius.
A les 8:00, vam donar la benvinguda a 6 importants agències MICE en un esmorzar elegant al Cafè Lapérouse, enclavat al Musée de la Marine a la Place de la Concorde.
Per dinar, vam convidar a 9 planificadors d’esdeveniments d’agències parisenques prestigioses a gaudir del nou restaurant del xef guardonat amb estrella Michelin, Thierry Marx, anomenat Onor. Aquest restaurant és reconegut no només per la seva excel·lència culinària, sinó també pel compromís amb la sostenibilitat. Ha estat distingit com un “restaurant compromès” a conseqüència del seu afany a treballar amb productes i productors locals, així com per adoptar pràctiques de contractació que inclouen personal en situació d’exclusió social.
Vam finalitzar el dia amb una vetllada amb 18 compradors a la nova terrassa de l’Hotel Madame Rêve, amb vistes panoràmiques a tota la ciutat de París.

Cada lloc va ser seleccionat per representar diversos aspectes de la nostra ciutat: elegància, innovació, cosmopolitisme, sostenibilitat, entreteniment, originalitat, atractiu, etc.
En definitiva, hem pogut comunicar que Barcelona és una destinació irresistible que compleix totes les expectatives per a reunions i incentius amb proveïdors que comparteixen aquests valors.

Un esdeveniment d’un sol dia, com el que hem dut a terme, ha demostrat ser particularment eficaç per establir vincles entre Barcelona i els seus proveïdors al mercat MICE de París i França. Tot i que els nostres clients a París sempre han valorat la qualitat i el professionalisme dels esdeveniments del BCB més “elaborats” per la seva originalitat, valor informatiu i l’atractiva imatge de marca de Barcelona, considerem que la inversió en un esdeveniment d’aquesta natura va proporcionar als nostres membres l’oportunitat d’establir un contacte proper amb el màxim nombre possible de clients potencials, en un entorn més íntim i directe.

Roadshow membres – França
11-15 setembre, Lille, Lyon i Marseille
Acompanyats de 8 dels nostres membres, vam tenir el privilegi de reunir-nos amb diverses de les agències MICE més importants de cada ciutat. Va ser una oportunitat increïble per enfortir llaços, compartir idees innovadores i promoure el nostre bell destí com el lloc perfecte per a esdeveniments i reunions de classe mundial.
Un agraïment especial als nostres membres pel seu suport constant i a les agències MICE que ens van rebre amb entusiasme a França.

Per a més informació: Cecile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...