Connexió Barcelona – Europa

Accions al mercat europeu

The Meetings Show
28-29 Juny, Londres

Hem participat, de la mà del CCB i Turespaña, en aquesta nova edició de The Meetings Show, un esdeveniment líder en la indústria de reunions i esdeveniments, i que va reunir professionals de tot el món. Una oportunitat clau per a promoure Barcelona com un destí de referència per a congressos, convencions i esdeveniments corporatius.

Events Club Forum
11-13 Juny, Praga

Celebrat aquest any a Praga, on hem assistit per primera vegada, és un esdeveniment que combina cites B2B, zona d’exposició i keynotes de temàtiques d’actualitat al món MICE. Ha estat un esdeveniment exitós, on hem pogut connectar amb professionals de tota Europa, i promoure Barcelona. Durant els 3 dies, ens hem reunit amb 40 professionals.

BED
11 Juliol, Barcelona

Aquesta 6ª edició, celebrada en el NH Constança, on vam assistir a sessions de temes diversos (retenció de talent, IA… ), ens va permetre donar a conèixer a molts dels 300 assistents, les novetats que Barcelona ofereix al sector.

M&I summer Edition
31 Agost – 2 Setembre, Limassol (Xipre)

Al llarg de tres dies intensos, i més de 40 cites i activitats de networking, hem donat a conèixer les novetats que Barcelona ofereix a client corporatiu i agències, majoritàriament europees. Noves obertures, propostes d’incentiu i la Copa Amèrica han estat les informacions més demandades.

Jornada directa mercat suís
5 Setembre, Zurich

El passat 5 de setembre, es va celebrar a Zurich una jornada directa organitzada per Turespaña a través de la seva Oficina Espanyola de Turisme a Suïssa amb la col·laboració del Spain Oficina de congressos.
L’esdeveniment va tenir lloc en l’espai Kaufleuten i van acudir més de mig centenar de professionals de la indústria MICE de segments com el corporatiu, empreses d’esdeveniments i DMC’s.

La jornada de treball va comptar amb la presència de representants dels Convention Bureaus de Barcelona, Benidorm, Bilbao, Mallorca, Eivissa, Madrid, Màlaga, Salamanca, Santiago de Compostel·la, Santander i València. Vam mantenir reunions amb els assistents, donant-nos l’oportunitat de fer valdre les singularitats de Barcelona, a fi d’atreure nou negoci al nostre destí.

A destacar que, a l’hora de seleccionar un destí, la creixent importància de la connectivitat sostenible s’erigeix en un factor determinant en aquest mercat.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...