60è aniversari de CPS

L’enhorabona a una de les nostres empreses més internacionals i innovadores

L’empresa de serveis multilingües CPSL Language Services celebra aquest any el seu aniversari de diamant.

El negoci va començar com Centre de Traduccions Pawlowsky, una petita empresa amb seu a Barcelona que oferia traduccions en una època en què la feina dels traductors i intèrprets es basava en la mecanografia o l’escriptura a mà.

En el transcurs de seixanta anys, CPSL ha experimentat una enorme evolució i ha passat per un procés d’internacionalització que la va portar a obrir sucursals a Madrid, Stuttgart (Alemanya) i Boston (EUA).

Durant els darrers temps, CPSL ha continuat modernitzant-se fins a esdevenir una de les empreses expertes més fiables en el sector de traducció i localització.

CPSL ofereix avui un assessorament lingüístic 360° i acompanya les empreses en els seus processos de creixement internacional, aplicant als seus projectes les tecnologies de primera línia del moment com ara servei d’interpretació remota (RIT) o traducció automàtica intel·ligent (TA).

La seva cartera de serveis inclou la traducció i localització de tota mena de continguts i formats, des de pàgines web, programari i documentació tècnica, fins a continguts multimèdia, així com la supervisió d’interpretació simultània en esdeveniments i conferències multiculturals.

Per a més informació: Montse Latorre – mlatorre@cpsl.com

Compartir

Et pot interessar...