Workshop associatiu nacional

Amb un fam trip per a descobrir espais emblemàtics del Bages

4-6 octubre, Comarca del Bages

Del 4 al 6 d’octubre vam participar en un workshop associatiu organitzat a Món Sant Benet pel Catalunya Convention Bureau, que va comptar amb la col·laboració del Barcelona Convention Bureau, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages.

Al llarg del matí del primer dia vam mantenir reunions amb 11 representants d’associacions nacionals amb interès en la Destinació Barcelona com a seu per als seus congressos.

Posteriorment els vam acompanyar en un fam trip que els va apropar a conèixer espais idonis per a la celebració de tota mena de reunions. Espais tan emblemàtics de la comarca del Bages com Món Sant Benet, el restaurant Mas de la Sala, el celler Abadal, la muntanya de sal i l’auditori Valentí Fuster a Cardona, el teatre Kursaal de Manresa o el celler Oller del Mas. El fam trip va concloure amb una visita als espais de la UAB a Bellaterra.

Aquest tipus d’iniciatives reforcen el paper de les comarques barcelonines com a seu de reunions MICE i contribueixen significativament en la divulgació d’espais que, d’altra manera, podrien passar desapercebuts per les associacions nacionals.

Per a més informació: Ester Abajo Veciana – eabajo@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...