Connexió Barcelona – Europa

Enfortint llaços amb el mercat europeu

Fam trip Alemanya
MIS International
Jornades inverses mercat alemany

MIS International
1-3 octubre, Marbella

L’edició de 2023 de Meeting and Incentive Summit International es va celebrar a Marbella. Ens vam reunir amb organitzadors internacionals durant tres dies, donant a conèixer les novetats que ofereix Barcelona per a aquest 2024.

Jornades inverses mercat alemany – SCB
17-19 novembre, Gran Canaria

Durant els tres dies d’aquestes jornades, organitzades pel Spain Convention Bureau i la OET de Frankfurt, es van dur a terme reunions de treball amb una dotzena de representants de la indústria de reunions d’Alemanya.

La trobada també va incloure activitats per a incentius, donant a conèixer l’oferta disponible en els destins assistents a les jornades.

A més de Barcelona, van participar en aquesta jornada inversa dedicada al mercat alemany: Gran Canàries, Benidorm, Eivissa, Lanzarote, Madrid, Màlaga, Palma, Santander, València i Saragossa.

FT Alemanya (OET Frankfurt)
24-27 novembre, Barcelona i Sitges

En els dies previs a l’IBTM vam organitzar juntament amb Sitges Convention Bureau, l’OET de Frankfurt i el CCB, un fam trip al qual van assistir 10 agències alemanyes. Durant el programa els clients van tenir l’oportunitat de descobrir Barcelona i Sitges en un programa orientat a novetats com la Copa America.

Com sempre, moltes gràcies als nostres membres col·laboradors: Meliâ, AC Experience, Palau de Congressos de Catalunya, Rte. Torre Altamar, Sant Pau Recinte Modernista, Mirador Glories, Rte. L’Arenal.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

MICE & Forum Inside
11-12 desembre, Barcelona

Dos jornades intenses que han congregat a 50 compradors de les principals empreses i agències espanyoles amb proveïdors del sector MICE.

Per a més informació: Noemí Rosell – nrosell@barcelonaturisme.com

Winter Workshop Partance
11 desembre, Paris

El Barcelona Convention Bureau va concloure la seva campanya promocional per a l’any 2023 participant en l’últim workshop de Partance, en companyia d’alguns dels nostres membres, com ara el Majestic Hotel & Spa Barcelona i PortAventura World, així com l’equip del Tembo Hotel, la inauguració del qual s’espera a finals de gener de 2024.
Ens vam trobar amb aproximadament un centenar de compradors interessats en conèixer més sobre la nostra oferta i brindar junts pel tancament de l’any.

Per a més informació: Cecile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...