Un començament d’any excepcional per a Barcelona

Integrated Systems Europe 2024 (ISE) i MWC 2024 amb xifres rècord

MWC Barcelona 2024

Barcelona ha iniciat l’any amb un èxit espectacular i un esclat de creativitat, innovació i connexió global gràcies a la celebració de dos dels esdeveniments més importants del sector: Integrated Systems Europe (ISE) i Mobile World Congress (MWC).
L’ISE, una cita indispensable per als professionals dels sectors audiovisuals i de la integració de sistemes, va superar totes les expectatives, convertint-se en l’esdeveniment amb més èxit en els seus 20 anys de trajectòria.
El saló, celebrat al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, va atreure a 73.891 assistents procedents de 162 països.
Aquesta fita no només ha establert un rècord des de la seva creació a Ginebra el 2004, sinó que també representa un augment del 27% en comparació amb l’edició del 2023.
Per la seva bada, la 19a edició del MWC Barcelona ha tancat amb més de 101.000 assistents provinents de 205 països. En paral·lel, més de 900 start-ups van ser les protagonistes en el recinte 4 Years From Now (4YFN) que aquest any celebrava el seu 10è aniversari.

Un any més, Turisme de Barcelona, com a entitat dedicada a la promoció i informació de la ciutat, ha col·laborat en l’organització del MWC. Amb més de 100.000 delegats arribant a la ciutat, hem proporcionat serveis d’hospitalitat per assegurar una experiència positiva per a tots els assistents. Això inclou serveis d’informació, restauració o de transport, així com la coordinació amb les autoritats per garantir la seguretat dels assistents durant tot el congrés.
D’altra banda, el Barcelona Convention Bureau ha continuat liderant el programa Ambassadors, que ofereix una atenció personalitzada als congressistes allotjats al MWC. Aquest programa, dissenyat per facilitar la interacció entre els assistents i la ciutat, demostra el nostre compromís continu amb l’excel·lència en l’atenció al client i el suport a esdeveniments d’aquesta magnitud.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...