Torre Melina Gran Meliá: Un oasi de luxe a la ciutat

Jardins, rooftop, gastronomia d’avanguardia i més

El passat 26 de gener, vam celebrar la gran obertura de l’Hotel Torre Melina Gran Meliá.
Ubicat a l’elegant zona alta de la ciutat, a prop de l’Avinguda Diagonal, Torre Melina Gran Meliá ofereix un refugi serè amb excel·lents connexions al centre de la ciutat i a l’aeroport. Un espai envoltat de 25.000 m² de jardins centenaris on connectar amb la natura o organitzar esdeveniments inoblidables.
Disposa de lounge privat, gimnàs, dues piscines exteriors i centre de benestar. A més, està equipat amb 18 sales de reunió, un rooftop privat 360º per a esdeveniments, pàrquing privat i accés directe al Palau de Congressos de Catalunya.
Les seves avantguardistes propostes gastronòmiques, com ara els restaurants Erre Barcelona d’Iñigo Urrechu i Beso Pedralbes, i la cocteleria Chroma de la mà d’Erik Lorincz, fan d’aquest hotel un espai únic a la ciutat.

Per a més informació: Anna Bayarri, Director of Sales – ana.bayarri@melia.com

Compartir

Et pot interessar...