La Destinació Barcelona supera les 1.000 empreses amb la certificació de sostenibilitat turística Biosphere

116 empreses membre del BCB obtenen la Certificació

El 16 de febrer, es van lliurar les noves certificacions dintre del Compromís Biosphere Sustainable que reconeix les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i de serveis. Un total de 487 entitats de la ciutat de Barcelona i 556 de la província van recollir el diploma amb el segell que acredita la seva aposta per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura, i el retorn social i econòmic de la ciutat.
Entre aquestes empreses, 116 són membres del BCB. El mateix BCB ha revalidat també la seva pròpia certificació, reafirmant el seu compromís amb la sostenibilitat com a part integral de la seva gestió diària.

Més Info sobre el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere aquí.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...