BCB, partner del WIAF

Catalitzant la col·laboració global

WIAF (Washington International Association Forum)

31 gener – 1 febrer, Washington (Estats Units)

Celebrem la 2ª edició de WIAF (Washington International Association Forum). La missió principal és reunir associacions internacionals amb seu a Amèrica del Nord, per facilitar la transferència de coneixements, possibilitar l’intercanvi entre iguals, compartir les millors pràctiques i dissenyar iniciatives conjuntes per abordar desafiaments comuns. Tot això amb l’objectiu d’aconseguir resultats millors i un impacte més gran.
El BCB participa a WIAF com a partner de l’esdeveniment, juntament amb Abu Dhabi, Irlanda, Viena, Montreal i Washington.
Durant dos dies reunim a 50 professionals d’associacions. L’edició d’enguany s’inaugura amb una sessió inspiradora sobre el lideratge dins de les organitzacions. També es tracten altres temes com el nou rol de la Secretaria General i de la direcció executiva dins una associació, la sostenibilitat i l’expansió global.
El BCB presenta, juntament amb la Directora Executiva de la World Parkinson Coalition, Eli Pollard, el programa de llegat/impacte Parkinson Ready, que vam organitzar dins el marc del Congrés Mundial de Parkinson, el passat mes de juliol a Barcelona.

Per a més informació: Anna Bueno – abueno@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...