Connexió Barcelona – Europa

Accions al mercat europeu

  Global MICE Forum (edició luxury MICE)

  21-23 gener, Lisboa
  En aquesta edició de Global Mice Forum, un esdeveniment one-to-one de 2 dies de durada, vam tenir l’oportunitat de connectar amb 56 buyers especialitzats en esdeveniments dels principals mercats d’Europa Occidental i Amèrica.

  EventSummit SCB

  8 febrer, Utrech
  El BCB ha tingut el plaer de participar per primera vegada a la fira comercial més gran dedicada a la indústria d’esdeveniments a Holanda: EventSummit.
  Aquesta 16ª edició va tenir lloc al Royal Jaarbeurs a Utrecht, sota la temàtica “Travel Street”. Juntament amb 8 destinacions nacionals més, ens va permetre presentar Barcelona i constatar l’interès del mercat holandès en la nostra destinació.

  Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

  Jornades Inverses mercat italià (SCB)
  23-25 febrer
  Participem en les Jornades Inverses amb el mercat italià a València, organitzades pel Spain Convention Bureau i la OET de Roma, on vam poder connectar amb 14 líders destacats en l’organització d’esdeveniments i la planificació de reunions del centre i sud d’Itàlia.alia.

  Per a més informació: Mireia Tubau – mtubau@barcelonaturisme.com

  Compartir

  Et pot interessar...