Connexió Barcelona – Espanya

Accions al mercat nacional

MICE & Forum Inside corporatiu
MIS Nacional

MICE & Forum Inside corporatiu
29-31 gener, Madrid
De la mà de Mice & Forum Inside, hem participat al CEW (Corporate Events Workshop) Mice and Train, primer workshop celebrat en un tren d’alta velocitat que ha connectat Barcelona, Madrid i Sevilla, i on hem pogut presentar la Destinació Barcelona així com les principals novetats.
En total han participat més de 50 agències i empreses especialitzades del sector MICE. Aquesta acció directa ens ha permès seguir posicionant la destinació, alhora que hem establert nous contactes al mercat nacional.

MIS Nacional
7 febrer, Madrid
Un any més, participem al MIS (Meeting and Incentive Summit) organitzat per Eventoplus.
Enguany han assistit 364 buyers. Des del BCB hem participat en la modalitat d’1 dia i hem mantingut més de 30 reunions one-to-one, prèviament programades. Aquesta acció ens ha servit, sobretot, per enfortir vincles i fer nous contactes amb agents i organitzadors d’esdeveniments de les principals ciutats del mercat nacional com Madrid, Màlaga o Còrdova.

Per a més informació: Mireia Tubau – mtubau@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...