IMEX Frankfurt 2024

Connexions i compromís amb la sostenibilitat

IMEX Frankfurt 2024

El Barcelona Convention Bureau ha estat present, un any més, a IMEX Frankfurt, on més de 12.000 professionals de la indústria dels esdeveniments i més de 4.000 buyers s’hi han donat cita. Hem comptat amb dues agendes i un total de 80 cites preestablertes.

Enguany, ens hi han acompanyats les següents 12 empreses membre: Fira Barcelona, CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona, Palau de Congressos de Catalunya, Kuonitumlare Meetings & Events Spain, 4foreverything, Le Méridien Barcelona, SB Hotels, Moxy Barcelona, AC Hotels by Marrriott, Catalonia Barcelona Plaza, Renaissance Barcelona Fira i Ilunion Barcelona.

L’estand, dissenyat l’any passat per 4foreverything (membre del BCB), va ser concebut per ser fàcilment personalitzable d’una edició a una altra, aprofitant al màxim la seva construcció inicial i evitant produccions addicionals innecessàries.

A més, s’han utilitzat estructures 100% reutilitzables, pantalles en lloc de cartelleres per reduir la producció de materials, impressió sobre materials lliures de PVC amb tintes làtex no nocives, pantalles d’il·luminació LED de baix consum i fustes amb certificació PEFC.
Un cop finalitzada la fira, s’ha calculat i compensat la petjada de carboni generada tant per la producció de l’estand com pels viatges del personal del BCB i dels membres participants.

Finalment, volem agrair especialment els nostres sponsors Codorniu, Damm i Família Torres, que ens han ofert cava, cervesa i vi respectivament, per la zona de bar de l’estand.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...