Editorial Christoph Tessmar

Barcelona, referent MICE internacional i reconeixement global

Benvolguts membres,

Acabem de tornar d´una intensa setmana a IMEX Frankfurt on ha quedat palès que el sector està experimentant un excel.lent moment.
Barcelona a més està d’enhorabona i és que la setmana passada ICCA va anunciar el rànquing per a l’any 2023 en el que Barcelona es manté, un any més, en el top 5. Concretament aquest any ocupem la 5a posició en nombre de congressos internacionls darrere de París, Singapur, Lisboa i Viena. Ja són 23 anys seguits que la ciutat es manté al top 5 al món. I si ens fixem en el global de la darrera dècada, Barcelona ocupa la 1ª posició en número de participants.

És un plaer també compartir amb tots vosaltres el Premi Paul Flackett rebut durant els IMEX Frankfurt Gala Dinner Awards. Aquest reconeixement sens dubte demostra el clar lideratge i posicionament de Barcelona i és fruit del gran treball conjunt que duem a terme els diferents actors que intervenen en el sector.
Gràcies a l’esforç i dedicació de tots, seguirem impulsant Barcelona com una destinació de referència per als business events.

Estem com sempre a la vostra disposició.

Una forta abraçada,

Christoph Tessmar
Director Barcelona Convention Bureau

Compartir

Et pot interessar...