El Circuit de Barcelona-Catalunya s’encamina cap a un futur brillant

Transformació i modernització

El Circuit de Barcelona-Catalunya s’encamina cap a una metamorfosi destacable, amb un projecte d’ampli abast per convertir-lo en la joia de la corona europea en termes d’instal·lacions. Amb una inversió de 50 milions d’euros fins al 2026, s’impulsen millores significatives per adaptar-se als reptes actuals i futurs.
Aquesta renovació integral inclou l’actualització de la torre de control, la sala de brífing, la sala de premsa, les oficines de comissaris i cronometratge i les zones d’hospitalitat. També es crearan nous despatxos i sales per realitzar actes i trobades de tipus empresarial i social.

Destaca la creació del nou “Rooftop“, una passarel·la VIP que connecta el pàdoc amb l’Estadi, prometent ser un nou símbol del Circuit. La seva excel·lent ubicació ofereix les vistes més espectaculars de la pista del Circuit.
El màxim confort, excel·lència i qualitat es combinen amb les vistes més impressionants i un servei gastronòmic amb estrella Michelin que estimularà tots els teus sentits.

Més enllà de l’aspecte estètic, el Circuit assumeix un compromís ferm amb la sostenibilitat ambiental. Amb la instal·lació fotovoltaica més gran de Catalunya, ja genera el 33% de la seva pròpia energia, reafirmant-se com a líder en aquest àmbit.
D’altra banda, el Circuit aposta per la diversificació i digitalització per generar nous ingressos. Amb 25 hectàrees d’espai verd, es converteix en un lloc idoni per a esdeveniments diversos i la promoció de l’oci saludable.
Amb contractes vigents fins al 2026 amb Formula 1® i MotoGP™, el Circuit assegura una temporada emocionant per als aficionats. Amb l’objectiu de situar-se com a referent internacional, el Circuit de Barcelona-Catalunya s’encamina cap a un futur brillant com a centre d’innovació, sostenibilitat i entreteniment a Europa.

Per a més informació: Isabel Juárez, Direcció Comercial – isabel.juarez@circuitcat.com

Compartir

Et pot interessar...