Tembo Barcelona Hotel-Residence

El nou referent a l’àrea de Diagonal Mar/Fòrum

Tembo Barcelona Hotel-Residence

Una nova opció hotelera es presenta a la zona de Diagonal Mar/Fòrum amb l’obertura del Tembo Barcelona Hotel-Residence. Aquest modern edifici de 4 estrelles ha estat dissenyat per garantir el confort dels seus hostes, oferint 280 habitacions totes elles equipades amb cuina i terrassa privada.
Disposa de 13 sales de reunions amb llum natural i aïllament acústic, perfectament adaptades per satisfer diverses necessitats empresarials.
Entre les seves característiques, destaquen els seus espais de reunions exteriors, com la terrassa semi-privada i el rooftop bar. Amb una capacitat ideal per a grups de fins a 100 persones i una superfície total de 1,000m2 (415m2 a l’aire lliure), el Tembo Barcelona Hotel-Residence es converteix en una opció atractiva tant per a esdeveniments corporatius com socials.

Amb serveis d’hotel de quatre estrelles, accés al gimnàs, piscina i àrees de reunió, el Tembo Barcelona Hotel Residence redefineix l’experiència hotelera a la ciutat comtal.

Per a més informació: Stephanie Gil, Director of Sales & Marketing – stephanie.gil@tembobarcelona.com

Compartir

Et pot interessar...