Grand Hyatt Barcelona

Un nou estàndard de luxe a Barcelona

El passat 3 d’abril, el grup Hyatt Hotels Corporation va celebrar la inauguració del seu primer hotel urbà de la prestigiosa marca Grand Hyatt a Espanya, marcant una fita significativa tant per a la companyia com per a la ciutat de Barcelona.
Situat en un emplaçament privilegiat, aquesta nova incorporació no només és el primer Grand Hyatt a Espanya, sinó també el cinquè a Europa, consolidant la presència de la marca en el mercat europeu.
L’hotel, amb un total de 465 habitacions, presenta una àmplia varietat d’opcions d’allotjament, que inclouen 49 suites i un exclusiu àtic, oferint un nivell de luxe i comoditat incomparables. A més, destaca per les seves cinc propostes gastronòmiques úniques, que prometen delectar fins i tot als paladars més exigents.
Amb un fort enfocament en els negocis i esdeveniments, el Grand Hyatt Barcelona ofereix un total de 22 espais de reunions, entre els quals destaca ZUU, una discoteca elegant i sofisticada perfecta per a esdeveniments privats.

Per a més informació: Agathe Sicot, Director of Sales – Agathe.Sicot@hyatt.com

Compartir

Et pot interessar...