Events Club Forum Association – ECAF 2024

El BCB amplia horitzons en el teixit associatiu

7-9 abril, València
Per primera vegada, hem participat en aquest workshop amb associacions internacionals organitzat per Europe Congress, celebrat enguany a l’Hotel Meliá València. Durant dos dies, ens vam reunir amb més de 20 associacions i OPCs internacionals interessades en portar els seus congressos a Barcelona.
Aquest esdeveniment es va desenvolupar en un format molt dinàmic i productiu on, a més de les cites programades, vam tenir l’oportunitat d’interactuar amb tots els clients i altres proveïdors al llarg dels dos dies que va durar el workshop. L’enfocament de la trobada era en congressos de mida mitjana-gran, oferint-nos l’oportunitat d’establir contacte amb noves associacions, a més de reforçar relacions amb les ja conegudes.
Ha estat una experiència enriquidora amb un gran potencial de negoci per a Barcelona, que valorem molt positivament.

Per a més informació: Ester Abajo Veciana – eabajo@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...

Barcelona, un any més, al Top 5 mundial en nombre de congressos internacionals