ICCA Iberian & France Benelux Annual Chapter Meeting

Trobada internacional a Sitges: Intercanvi de coneixements i experiències a la indústria de congressos

6-8 març, Sitges
El mes de març passat, Sitges va ser l’epicentre d’un dels esdeveniments més importants de la nostra indústria: el congrés ibèric d’ICCA. Per primera vegada a més, aquesta trobada va reunir diversos capítols d’ICCA, incloent-hi l’ibèric i el de França-Benelux, cosa que va enriquir encara més l’experiència, promovent la col·laboració internacional a la nostra indústria.

El Meliá Sitges Hotel va servir com a seu principal de l’esdeveniment, acollint els delegats i proporcionant un espai propici per a l’intercanvi d’idees i coneixements. A més, les sessions i esdeveniments van tenir lloc a diversos llocs emblemàtics de la zona, com els Cellers Torres i Clos la Plana, brindant als participants l’oportunitat d’experimentar la cultura i les tradicions locals.
Durant el congrés, es van abordar temes clau de la indústria, com l‘impacte de la intel·ligència artificial i la gestió del llegat a congressos, en dinàmiques sessions educatives.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...

Barcelona, un any més, al Top 5 mundial en nombre de congressos internacionals