Connexió Barcelona – Europa

Accions al mercat europeu

Meet & Com Madrid
Interaction – AMEX

Meet & Com Madrid
3-5 març, Madrid
Ens complau compartir els moments més destacats de la participació del Barcelona Convention Bureau al Madrid Business Meetings, organitzat per l’agència francesa de MICE, Meet & Com, dirigit a organitzadors d’esdeveniments al mercat francès.
Del 3 al 5 de març, aquest esdeveniment va reunir professionals de la indústria a l’Hotel Villa Real de Madrid on, durant 3 dies, es van organitzar diferents activitats atractives, incloent-hi dos sopars, dos dinars i una iniciativa de RSC. Durant aquest temps, vam mantenir 26 reunions productives, enfortint connexions i fomentant col·laboracions entre els assistents.
Els organitzadors d’esdeveniments a França estan canviant el seu enfocament cap al tren en lloc de l’avió per als desplaçaments grupals, ressaltant la importància de la sostenibilitat i la comoditat. Tot i que la sostenibilitat s’ha tornat fonamental per a les empreses franceses, els planners necessiten orientació sobre com integrar aquests principis als esdeveniments. Busquen innovar en la incorporació de pràctiques respectuoses amb el medi ambient. Aquest interès es reflecteix en la cerca de noves propostes a Barcelona, cosa que indica una demanda creixent d’experiències úniques. A més, s’observa un canvi generacional al lideratge del mercat francès, on els professionals més joves estan impulsant tendències i definint el futur de la indústria. Tot i els desafiaments de programació, la nostra participació al Madrid Business Meetings, a més del Catalunya Business Meetings, va ser prioritària per garantir visibilitat des de qualsevol ubicació. La nostra presència a Madrid va subratllar l’accessibilitat i l’atractiu de Barcelona com a destinació, reforçant la seva posició com a destinació líder per a esdeveniments.
Pel que fa a l’activitat de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), reconeixem que, tot i que buscava contribuir positivament a l’ecosistema local, cal impulsar esforços més impactants i coordinats. Hem d’esforçar-nos a proposar activitats de RSC que inspirin els participants i generin un impacte significatiu a les destinacions amfitrions.

Per a més informació: Cécile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Interaction – AMEX
11-13 març, Madrid
El BCB, juntament amb el Sitges Convention Bureau, va participar per primera vegada al American Express Global Business Travel INTER[action] celebrat a Madrid el passat mes març. Durant els dos dies de workshop i networking, hi vàren participar més de 300 planners, buyers i account managers provinents de fins a 19 països; EMEA i continent asiàtic principalment. Aquesta acció ens ha permès realitzar 30 reunions amb buyers europeus, així com també amb representants d’Austràlia, Nova Zelanda, Índia o Hong Kong; establint així contactes amb alguns dels principals meeting and planners experts d’American Express, alguns dels quals treballen directament a empreses mitjançant implants.

Per a més informació: Mireia Tubau – mtubau@barcelonaturisme.com

Loop Luxury MICE
7-10 abril, Losing (Croàcia)
Primera participació del BCB en aquest workshop, on durant tres dies vam mantenir reunions amb clients de la regió DACH interessats en conèixer l’oferta MICE de Barcelona

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

FT països nòrdics
Jornades directes mrecat nòrdic

Fam Trip països nòrdics
15-16 abril, Barcelona
El passat 15 i 16 d’abril vam col·laborar amb l’OET d’Oslo amb un fam trip en el qual van participar 4 agències MICE d’Oslo.
Van poder visitar l’hotel España, on es van allotjar, Casa Batlló, Majestic Hotel & Spa Barcelona, restaurant Torre d’Alta Mar i Barcelona Edition. Com a activitats lúdiques van realitzar un walking tour els dos dies i una activitat de Mosaiccos.
Volem aprofitar per donar les gràcies a tots els membres que van col·laborar, sense ells no hagués estat possible!
Per a més informació: Noemí Rosell – nrosell@barcelonaturisme.com

Jornades directes mercat nòrdic (Spain Convention Bureau)
22-25 abril, Oslo i Helsinki
El Spain Convention Bureau organitza una jornada directa als països nòrdics de la mà de l’OET de Helsinki i d’Oslo. Organitza també l’esdeveniment l’agència Cocoa i Mind Meeting.
Les destinacions participants en aquesta acció són: Barcelona, Benidorm, Bilbao, Gran Canària, Granada, Madrid, Màlaga, Santander i València.
El 23 d’abril té lloc al Venue Art Studio el workshop one-to-one on participen 8 agències MICE. L’activitat està formada per taules de dos destinacions on realitzen un quiz de 5 preguntes cada destinació. Compartim taula amb València. La durada de cada cita és de 15 minuts.
En acabar té lloc un còctel amb degustació de menjar i vi català seguit d’una activitat de porró on l’equip guanyador s’endú un premi. Aprofitant la celebració de Sant Jordi aquell mateix dia, obsequiem als clients amb un tub de bombons amb un drac decoratiu.
El 24 d’abril ens reunim amb el President de NBTA, l’Associació Noruega de Business Travel qui ens explica la seva activitat.
El 25 d’abril té lloc al venue Hos Arne el segon workshop on comptem amb la participació de 15 agències MICE. El format de l’esdeveniment és similar al del primer workshop.

Per a més informació: Noemí Rosell – nrosell@barcelonaturisme.com

Roadshow Alemanya
Roadshow Alemanya

Roadshow Alemanya
22-25 abril, Munich, Frankfurt i Dusseldorf
Després de cinc anys sense dur a terme un esdeveniment propi a Alemanya, aquest abril vam realitzar un roadshow a tres ciutats, acompanyats per vuit dels nostres membres. En aquesta ocasió, amb un format informal, ens vam retrobar i vam conèixer nous clients d’agències que freqüentment treballen amb la nostra destinació.
En un ambient proper, vam presentar les últimes novetats de Barcelona.
Els esdeveniments, celebrats a Munic, Frankfurt i Düsseldorf, van comptar amb la participació de més de 80 clients.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...