Connexió Barcelona – Estats Units

Accions al mercat americà

SMU – Successful Meetings University
11-13 abril, Nova York
El Barcelona Convention Bureau va ser present a la 20a edició de SMU, que va tenir lloc al Marriott Marquis de Nova York. Aquest esdeveniment va registrar un augment del 20% en la participació, amb prop de 250 proveïdors internacionals i aproximadament 150 compradors convidats, arribant al punt on la capacitat de l’hotel no va poder donar cabuda a més participants.
Es va destacar una notable presència de compradors europeus, i volem ressaltar la participació de 13 proveïdors, el doble en comparació del 2023, que van representar marques de Barcelona, tots membres del BCB. Entre aquests, s’inclouen reconeguts noms com Hotel Sofia Barcelona (Grand Hyatt), Hyatt Regency Barcelona Tower, NH Collection Calderón i Constança, Meliá Hotels, A+ Solutions DMC, Sofitel Barcelona Skipper, Hotels H10, Hotel PortaFira (Hotels Santos), Hotel Arts , Selenta Group (Moxy Barcelona), Intercontinental Barcelona i Hotel Nobu Barcelona.
Durant l’esdeveniment, el BCB va confirmar unes 26 cites individuals i va proporcionar valuoses oportunitats de networking i col·laboració. Es va observar que moltes d’aquestes cites requerien una presentació completa de la destinació i les darreres novetats. A més, es va destacar que els terminis de lliurament de sol·licituds (RFPs) estan cada cop més ajustats, com ho demostra el cas d’un grup de 950 persones a 6 mesos d’anticipació.
En els darrers anys, hem enfrontat desafiaments per confirmar cites per a visites comercials, en part a causa dels canvis a la nostra indústria després de la pandèmia. Especialment als Estats Units i Canadà, on el treball remot s’ha tornat comú, els equips són més reduïts i dispersos, cosa que dificulta l’accés a les oficines. Per això, molts de nosaltres hem optat per participar en esdeveniments de tercers, com ara SMU, GIS, InVoyages i The Meeting Space.
Encara que el nostre Roadshow a Amèrica del Nord el 2023 va ser reeixit, sempre hi ha incertesa respecte a futurs esdeveniments. No obstant això, creiem que la participació en esdeveniments com SMU continua sent una oportunitat valuosa per assolir un gran nombre de clients potencials. Tot i que preferim esdeveniments més personalitzats i representatius de la destinació Barcelona, reconeixem la importància de mantenir una presència constant i educar els nostres clients i potencials clients sobre les ofertes de la nostra ciutat.
Seguim compromesos en fomentar oportunitats comercials i promoure Barcelona com una destinació líder per a esdeveniments, aprofitant cada oportunitat per interactuar amb clients i mostrar tot allò que la nostra ciutat té per oferir.

Per a més informació: Cécile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...