Accions multimercat

Accions amb diversos mercats

MPI EMEC
M&I Fest

MPI EMEC
3-5 març, Luxembourg
El passat mes de març vam assistir a la 35a conferència internacional de MPI, on es van abordar temes com la IA generativa, la sostenibilitat, l’engagement, la selecció de llocs i la creació de comunitats, entre d’altres.
L’EMEC és un esdeveniment destacat per a la comunitat europea d’esdeveniments, oferint una plataforma on els professionals del sector poden intercanviar idees, aprendre mútuament i establir connexions valuoses.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

M&I Fest
17-21 març, Marrakech
Per primera vegada, M&I Forums ha combinat cites en format de workshop amb estands personalitzats per als proveïdors. El BCB, juntament amb 13 dels nostres membres, ha adoptat aquest nou format, assistint conjuntament en un estand que ens ha brindat una major visibilitat com a destinació.
Durant els quatre dies de workshop, hem atès més de 50 cites amb clients de múltiples mercats.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...