America’s Cup 2024: comença el compte enrere

Descobreix els nous productes per gaudir de l’America’s Cup

Queda només un mes perquè comenci l’America’s Cup 2024, la competició nàutica més prestigiosa del món. Amb una història que es remunta a 1851, l’America’s Cup no és només una prova de velocitat i habilitat, sinó també un testimoni d’innovació i enginyeria en la navegació.
La competició s’inaugura el 22 d’agost de 2024 i consta de diverses proves que culminaran amb el duel final que tindrà lloc a l’octubre. Barcelona serà l’escenari d’aquesta emocionant competició, oferint als espectadors una experiència inigualable tant a terra com a mar.

Turisme de Barcelona llança tres nous productes vinculats a la Copa Amèrica, i a l’economia i turisme blau.
Són tres productes al voltant del turisme nàutic i de la Copa Amèrica pensats per a diferents públics. Tots ells han estat pensats i elaborats en col·laboració amb l’organització de la Copa Amèrica i ja es poden adquirir.

America’s Cup 360º Card
La nova targeta va adreçada al visitant, alt i mig alt, que vol seguir la regata de prop.
A un preu de 199’95€, la nova card ofereix des d’un vol panoràmic en helicòpter per la costa de Barcelona, una visita guiada a bord de Las Golondrinas, per veure de prop les bases dels equips, fins a una visita guiada a peu pel passeig marítim, i amb la qual a partir del 22 d’agost també es podrà accedir al Race Village i a l’America’s Cup Experience, centre divulgatiu i expositiu de la Copa de l’Amèrica. A més, amb la targeta hi ha també descomptes exclusius en botigues, restaurants, activitats nàutiques, museus i espais de lleure de la ciutat. I descomptes del 10% en les experiències del web a Barcelona i Catalunya. Els qui disposin de la targeta podran també accedir a algunes de les millors opcions com la possibilitat de veure la competició a bord d’una embarcació des de primera línia del camp de regates.
Pots obtenir més informació i adquirir la targeta a través del següent enllaç: https://www.barcelonabestexperiences.com/ca/360-card

America’s Cup Premium Card
Aquest és un producte exclusiu adreçat al públic més Premium que viatjarà a Barcelona convidat pels equips, empreses patrocinadors i grups corporatius, per assistir o seguir la regata de la Copa Amèrica de vela.
A un preu de 1.500€ per a 2 persones, la targeta Gold es produirà sota demanda i es posarà a la seva disposició un guia per conèixer bé la ciutat, un servei de transfer per desplaçar-se, una reserva en un restaurant d’autor amb menú i maridatge Copa Amèrica, i la visita privada en exclusiva en alguna de les principals atraccions turístiques així com servei de consergeria o d’assistència permanent.

Barcelona Best Experiences
The Barcelona Best Experiences és un nou catàleg d’experiències úniques i singulars de qualitat per conèixer Barcelona i Catalunya. Experiències genuïnes i memorables per viure Barcelona com un resident local.
Aquestes experiències es divideixen en diverses temàtiques d’acord amb la finalitat de la visita: història i tradicions, arquitectura, gastronomia, família i activitats nàutiques.
Descobreix aquestes experiències a través del següent enllaç: https://www.barcelonabestexperiences.com/.

Per a més informació: booking@barcelonabestexperiences.com

Compartir

Et pot interessar...