Connexió Barcelona – Europa

Accions al mercat europeu

Esdeveniment amb membres a París
22 maig, París
El 24 de maig passat, el Barcelona Convention Bureau (BCB) va organitzar una reeixida jornada de networking a París, dirigida al mercat MICE francès. Volem agrair als membres següents per la seva participació i col·laboració: TA DMC, Grand Hyatt Barcelona, ​​Torre Melina a Gran Meliá Hotel, W Barcelona, ​​NH Collection Barcelona, ​​Hotels H10 i Renaissance Barcelona Fira.
Després de l’èxit obtingut amb els nostres membres i convidats l’any passat, el BCB va decidir repetir el format promocional de viatjar a París amb una petita selecció de membres (set en total) per fer tres esdeveniments de networking en un sol dia. Seleccionem tres seus que van oferir una visió diferenciada del que Barcelona té per oferir com a destinació per a reunions i incentius.
Al matí, vam donar la benvinguda a sis organitzadors d’esdeveniments MICE en un esmorzar a la terrassa de l’hotel lifestyle, el Hoxton de París. Per dinar, convoquem 16 agències parisenques a gaudir del restaurant Top Chef, la carta del qual reflecteix les receptes originals dels millors competidors del programa gastronòmic del mateix nom. Finalment, la jornada va culminar amb una vetllada amb 11 compradors al nou restaurant Halo, un espai amb un “concept store” amb un toc “speakeasy”, que inclou una botiga de moda, interiorisme i disseny, un restaurant amagat al soterrani, una galeria d´art i una sala privada per a 20 persones.
Cada localització va ser seleccionada per representar diversos aspectes de la nostra ciutat: elegància, innovació, cosmopolitisme, entreteniment, originalitat, atractiu i tendència. En definitiva, hem pogut comunicar que Barcelona és una destinació irresistible que compleix totes les expectatives per a reunions i incentius amb proveïdors que comparteixen aquests valors.
La convocatòria va ser tot un èxit, amb clients de gran qualitat, incloent molts directors i propietaris d’agències. Els assistents van mostrar un gran entusiasme per les experiències ofertes i, sobretot, per connectar amb propietats que desconeixien. Van expressar el seu interès per les nombroses novetats i renovacions a Barcelona, ​​cosa que va renovar el seu interès pel nostre destí.
Sovint escoltem els clients francesos dir que ja coneixen Barcelona i que estan buscant noves destinacions. Tot i això, durant aquesta jornada “3 en 1”, van quedar gratament sorpresos per les novetats presentades, cosa que els va fer reconsiderar la seva percepció anterior i els va animar a explorar i redescobrir tot el que Barcelona té per oferir.
Repetirem aquesta promoció “3 en 1” el 24 d’octubre i us animem a expressar el vostre interès quan rebeu la convocatòria oficial.

Per a més informació: Cecile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Events Club Forum
16-19 juny, Praga
El mes de juny passat, el BCB va participar en el Events Club Forum celebrat a Praga. Aquest esdeveniment, reconegut per congregar a destacats professionals del sector d’esdeveniments i congressos, va oferir a BCB una plataforma inigualable per a promoure Barcelona com a destí de referència per a esdeveniments internacionals.
Una oportunitat per a establir noves relacions comercials i enfortir les existents, demostrant així el compromís continu amb l’atracció d’esdeveniments de gran envergadura a la ciutat. La participació en el Events Club Forum també va permetre a BCB intercanviar coneixements i experiències amb altres líders de la indústria, fomentant així la innovació i el desenvolupament de noves estratègies en el sector d’esdeveniments.
Dos dies de molt bones reunions, sopars de networking i interessants debats sobre l’impacte dels esdeveniments i com fer-los més sostenibles, entre altres temes d’actualitat, presentant les novetats de Barcelona a compradors d’Europa de l’Est i altres mercats.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

The Meetings Show
19-20 juny, Londres
Veient el bon resultat de les cites durant la nostra participació a l’edició del Meetings Show de l’any passat, tornem a repetir la nostra assistència sota el paraigües de Turespaña. Durant els dos dies vam tenir l’oportunitat de veure’ns amb 25 agències i associacions, moltes de les quals tenien negoci potencial per Barcelona.

Per a més informació: Noemí Rosell, nrosell@barcelonaturisme.com

MEET Catalunya I FT post-Meet Catalunya
25-28 juny, Caldes de Malavella
El BCB participa al MEET Catalunya organitzat cada dos anys pel Catalunya Convention Bureau. Tenim l’oportunitat de veure’ns amb 5 associacions i fer contactes amb agencies.
Posteriorment organitzem I participem en 5 fam trips post MEET Catalunya, juntament amb territoris i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Catalunya Convention Bureau.
Tenim l’oportunitat d’ensenyar la destinació Barcelona i la seva oferta MICE a un total de 35 prescriptors entre els quals es troben agències, associacions i premsa internacional del sector. Visitem en concret: Barcelona, Maresme, Vallès Oriental, Sitges i Penedès. Els fam trips tenen molt bona acollida.

Per a més informació: Noemí Rosell, nrosell@barcelonaturisme.com

FT mercat alemany, col·laboració Meliá International
4-7 juliol, Barcelona
Amb l’objectiu de promocionar Barcelona com un destí ideal per a l’organització d’esdeveniments, el BCB, juntament amb l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Frankfurt i Meliá Internacional, hem organitzat un FamTrip amb clients alemanys la primera setmana de juliol.

Aquest viatge de familiarització va tenir com a objectiu principal donar a conèixer algunes de les novetats més destacades en l’oferta de Barcelona per a esdeveniments, incloent-hi espais, hotels i activitats, així com la pròxima celebració de la Copa Amèrica.
Els clients alemanys van tenir l’oportunitat d’explorar una varietat d’espais per a esdeveniments. Van poder conèixer de primera mà l’àmplia gamma d’hotels Melia disponibles, el renovat PCC, espais com Sant Pau, Mirador de Glòries i Cellers Jean Leon, tots ells equipats amb instal·lacions d’última generació per a reunions i esdeveniments.
A més de les visites a espais i hotels, l’itinerari del FamTrip va incloure diverses activitats dissenyades per a mostrar la versatilitat de Barcelona com a destí d’esdeveniments. Els participants van gaudir d’experiències com America’s Cup 360º , visita guiada al districte 22@ i una activitat enològica.
Un dels moments més destacats del famtrip va ser la presentació de la pròxima Copa Amèrica, que se celebrarà a Barcelona aquest 2024. Aquesta prestigiosa competició nàutica atraurà a milers de visitants internacionals, i el BCB va destacar com els esdeveniments associats a la Copa Amèrica proporcionaran oportunitats addicionals per a l’organització d’esdeveniments corporatius i conferències.

Per a més informació: Anna Orozco – aorozco@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...