Beso Pedralbes aterra a Barcelona de la mà de Torre Melina de Gran Meliá

Una experiència única en un entorn exclusiu

Beso Beach, el reconegut grup de restauració balear, expandeix el seu horitzó amb l’obertura el mes de juny passat de Beso Pedralbes a l’exclusiu hotel, Torre Melina de Gran Melià de Barcelona.
Ubicat als jardins de l’icònic Torre Melina, Beso Pedralbes es converteix en un oasi inèdit a la zona per emana ncia del ritme de la ciutat i gaudir d’una emana ncia culinària d’alt eman. D’esperit bohemi, casual i exclusiu, i rendint-se a la bellesa natural de l’entorn, convida els comensals a submergir-se en una atmosfera única.
Les instal·lacions es divideixen en tres ambients: la zona d’aigües, completament reformada i envoltada de llits balinesos i gandules; el restaurant, al més pur estil Beso; i un espai polivalent per a esdeveniments privats i corporatius.
Barcelonins i visitants no només el gaudiran els caps de emana sinó també com a afterwork amb què teletransportar-se a les illes mediterrànies: la bona música i el millor ambient seran una constant gràcies a les sessions DJ durant el dinar i el vespre també entre setmana.

Per a més infomació: Anna Bayarri, Director of Sales – anna.bayarri@melia.com

Compartir

Et pot interessar...