Reobertura del nou Port Olímpic de Barcelona

Un espai per a l’economia blava, la nàutica i la gastronomia

El passat mes de juliol, el Nou Port Olímpic de Barcelona va reobrir les seves portes després de quatre anys de remodelació, presentant un nou disseny i un espai de 20.000 metres quadrats dedicats a l’economia blava, la nàutica i la gastronomia.

Una de les grans novetats és el Moll de Mestral, que ara s’ha convertit en una immensa plaça de més de 8.000 m², reemplaçant les antigues terrasses i locals d’oci nocturn. També destaca el Balcó Gastronòmic, situat al Moll de Gregal. Aquest innovador espai arquitectònic connecta el Passeig Marítim amb el mar, oferint un agradable passeig amb places i miradors, així com escales i ascensors per facilitar la circulació dels visitants.

A partir de finals d’agost, el Balcó Gastronòmic va començar a funcionar amb l’obertura progressiva de nou restaurants i tres botigues gastronòmiques. Els restaurants, que inclouen noms com Sagardi, El Cangrejo Loco, i El Tribut, El del Mar – Hermanos Torres, ofereixen una oferta variada i de qualitat, pensada per a un públic divers.

A més, el Nou Port Olímpic disposa de diversos espais disponibles per a lloguer, perfectes per a esdeveniments i conferències:

  1. Esplanada Mestral/Marina: 1.325,25 m²
  2. Esplanada Mestral/Gregal: 2.433,5 m²
  3. Àrea Recer/Marina: 600 m²
  4. Àrea Recer/Gregal: 240 m²
  5. Àrea Marina Pool: 600 m²
  6. Espai Mestral – sala d’actes: 361,5 m²
  7. Espai Mestral – Oficines/Recepció: 268 m²
  8. Sala Gregal: 110 m²

Amb la seva reobertura, el Nou Port Olímpic es posiciona com un punt de referència, oferint un espai versàtil per a diversos tipus d’esdeveniments.

Per a més informació: Roger Rocasalbas, Responsable de l’Àrea Comercial i Màrketing . rrocasalbas@bsmsa.cat

Compartir

Et pot interessar...