Barcelona acollirà el Congrés Europeu de Microscòpia 2028

Esdeveniment científic de primer nivell

Barcelona suma un nou congrés al seu calendari després de guanyar a Copenhaguen, a la fi d’agost, la disputada candidatura per a acollir el European Microscopy Congress (EMC) en 2028.

El Barcelona Convention Bureau (BCB) va presentar la seva candidatura imbatible juntament amb la Universitat de Barcelona (UB) i els Centres Científics i Tecnològics de la UB (CCiTUB), la Universitat de Saragossa, LMA – Laboratori de Microscòpies Avançades, BCO Congressos i CCIB.

Amb el lema Zoom-in: Microscòpia per als Objectius de Desenvolupament Sostenible, Barcelona reunirà la comunitat científica experta en microscòpies electròniques, òptiques i de sonda pròxima, així com una gran exhibició comercial de fabricants i empreses del sector.

El Congrés Europeu de Microscòpia (EMC) s’organitza cada quatre anys, sota els auspicis de la Societat Europea de Microscòpia. Allí es presenten les últimes innovacions i desenvolupaments instrumentals, així com el coneixement científic d’avantguarda aplicat a les ciències de la vida, les ciències físiques i els materials avançats per a energia, medi ambient, electrònica i tecnologies quàntiques, entre altres.

Barcelona acollirà aquest congrés científic de primer nivell el 2028, reunint 3.000 professionals del sector de la microscòpia. L’esdeveniment és organitzat per la Universitat de Barcelona i la Universitat de Saragossa, representants de dos dels nodes de la Infraestructura Científica i Tècnica Singular ELECMI (Microscòpia Electrònica Aplicada a Materials), amb el suport de la Societat de Microscòpia d’Espanya.

Per a més informació: Anna Bueno – abueno@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...