Èxit del BCB a IMEX America 2024

Més de 80 reunions destaquen l’interès per Barcelona

L’equip del Barcelona Convention Bureau (BCB) va tenir una destacada participació en la recent edició d’IMEX America, celebrada a Las Vegas del 8 al 10 d’octubre.

Durant l’esdeveniment, el BCB va assistir a més de 80 cites, reunint-se amb una àmplia varietat de clients, tant del sector associatiu com corporatiu. Tot i que es va observar una lleugera disminució en la generació de nous RFPs, les converses amb clients actuals van indicar un fort interès en Barcelona com a destinació clau per als seus futurs esdeveniments. Molts d’aquests clients ja estan en contacte amb proveïdors locals i es troben en etapes avançades de confirmació.

Un dels aspectes més destacats d’aquesta edició va ser l’interès per conèixer més a fons la destinació a través de tutorials i sessions informatives, cosa que reforça la importància de Barcelona en la indústria de reunions i incentius. A més, l’esdeveniment va oferir una valuosa oportunitat per enfortir les relacions amb diverses organitzacions clau amb les quals el BCB col·labora, incloent PCMA, ICCA, SITE i l’Events Industry Council (EIC).

A nivell general, la impressió va ser molt positiva, i l’edició d’aquest any es va centrar especialment en el networking i en consolidar relacions amb actors clau del sector.

Barcelona continua despertant un gran interès en la indústria, i els clients valoren poder comptar amb el suport del BCB per garantir l’èxit dels seus esdeveniments a la ciutat.

Per a més informació: Cécile Dorian – cdorian@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...