Recuperació del sector MICE

Xifres prepandèmia el 2023 i amb certesa per a 2024

Després d’un 2022 que va registrar molta activitat, sobretot d’àmbit nacional, i especialment durant l’últim trimestre, les perspectives del sector del turisme de reunions, congressos i incentius són bones per a 2023 i són optimistes cap al futur.

Malgrat la cautela, que deriva de factors com ara la incertesa internacional o la inflació, gairebé dos terços dels professionals de reunions i esdeveniments van augmentar els seus pressupostos per a 2022, segons l’Associació Global de Viatges de Negocis (GBTA), i la major part del sector preveu recuperar les xifres prepandèmia en el 2023 i amb certesa per a 2024.

El 12è informe anual Global Meetings & Events Forecast, elaborat per una divisió d’American Express Global Business Travel (Amex GBT), mostra que la sostenibilitat apareix com una prioritat en els programes de reunions i esdeveniments per a 2023. A més, la sostenibilitat també té el seu vessant social, per la qual cosa el 82% de les empreses europees s’estan esforçant per incorporar la diversitat, l’equitat i la inclusió en els seus programes d’esdeveniments i reunions, segons l’estudi d’Amex GBT.

Més informació

Compartir

Et pot interessar...