Una base de dades de l’oferta del sector a les comarques de Barcelona

A la província de Barcelona, més de 1.400 empreses de turisme de reunions i esdeveniments

La Diputació de Barcelona ha elaborat una base de dades de l’oferta de turisme de reunions de les comarques de Barcelona, que recull 1.419 empreses en diferents categories: activitats, espais singulars, serveis, allotjament, restauració i team building.
L’objectiu de l’inventari, que s’anirà actualitzant, és detectar l’oferta de turisme de reunions de la província, per zones i tipologies, per poder establir estratègies i donar resposta a peticions del sector.
La capacitat mitjana i majoritària dels espais identificats per a turisme de congressos és de 100 a 500 assistents. La base de dades registra 71 auditoris a la província, que representen el 13,47% del total d’espais destinats a esdeveniments.

Pots decarregar la presentació de l’informe aquí.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...