Barcelona, Destinació Turística Intel.ligent (DTI)

Certificat amb el reconeixement internacional de l’OMT, l’OCDE, el BID i la WTTC

La ciutat de Barcelona ha superat els requisits necessaris per obtenir la certificació de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) que atorga SEGITTUR. El reconeixement arriba després que s’hagin analitzat fins a 97 requisits i 261 indicadors concrets per valorar el grau de maduresa de Barcelona com a destinació turística innovadora, amb una infraestructura tecnològica d’avantguarda que garanteixi el desenvolupament sostenible, accessible per a tothom i que faciliti la interacció i la integració del visitant amb l’entorn.

Per a més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/turisme/es/noticia/barcelona-obtiene-la-certificacion-de-destino-turistico-inteligente_1358780

Compartir

Et pot interessar...