Montagud Editors, l’editorial que es transforma en restaurant per una nit

“Nits màgiques”, esporàdiques i amb aforament reduït

Situat en la mateixa editorial, allí on convergeixen l’editorial i la llibreria gastronòmica, han creat un espai anomenat “Cuina’m”.
Quan cau la nit, i l’activitat editorial cessa a la seu de Montagud Editores (Enrique Granados 70, Barcelona), la musiqueta dels teclats es canvia pel dringar de les copes. L’espai complet es transforma per una nit en un restaurant.
S’hi accedeix per la llibreria gastronòmica Milhojas —amb més de 500 títols als seus prestatges—, i la cuina i les taules dels comensals es troben entre els llibres i les jaquetes dels xefs més reputats del país.

Per a més informació: Ana Moreno, Responsable de Cocíname & Eventos Montagud Editores – ana@montagud.com

Compartir

Et pot interessar...