Descobreix la història i la versatilitat de la Colònia Rusiñol

Un llegat cultural únic

Fundada el 1845 i llar de l’artista Santiago Rusiñol, aquesta antiga colònia tèxtil et convida a submergir-te al seu llegat mentre gaudeixes d’activitats culturals, gastronomia i esdeveniments als seus espais.
Els espais de la Colònia Rusiñol ofereixen l’oportunitat de celebrar esdeveniments empresarials com ara convencions, presentacions de productes, formacions i team buildings. Amb sales amb capacitat per a fins a 500 persones i solucions per a esdeveniments de més de 1.000 convidats, és el lloc ideal per a les reunions corporatives.

Explora La Filatura, El Taller, La Sala 1912, Les Golfes i El Jardí de la Fàbrica. Al cor de la Colònia destaca el majestuós edifici Cau Faluga, que segueix el model de “torre de l’amo” tan comú a les colònies industrials catalanes del segle XIX. Aquest edifici premodernista de tres pisos i planta quadrangular acull una xemeneia icònica esculpida per Enric Clarasó entre 1893 i 1895.

A més, la Colònia Rusiñol contribueix a la sostenibilitat ambiental generant energia hidroelèctrica, geotèrmica i solar. Per cada kWh consumit s’eviten 0,35 kg d’emissions de carboni i 0,75 mg de residus radioactius, ajudant a millorar el nostre planeta.

Per a més informació: https://coloniarusinol.com/ – Mail: eventos@coloniarusinol.com

Compartir

Et pot interessar...