Manifesta 15: Ressorgint l’essència cultural de la regió

Una oportunitat única per connectar amb la creativitat local i global

Manifesta 15 Barcelona Metropolitana, una oportunitat per redescobrir la regió metropolitana de Barcelona.
Manifesta, la biennal nòmada europea, celebrarà la seva 15a edició a dotze ciutats de la regió metropolitana de Barcelona durant dotze setmanes, del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024.
Manifesta 15 treballarà en espais extraordinaris de tota la regió que actualment són desconeguts o de difícil accés per al públic general i que també són símbols de l’enfocament conceptual de l’edició.

La biennal pretén incloure noves perspectives locals sobre el teixit i les històries en constant canvi de la regió. Es presentaran projectes artístics, urbanístics i ambientals innovadors que formaran part del canvi necessari per a un futur col·lectiu millor.
Manifesta 15 Barcelona Metropolitana oferirà experiències excepcionals com ara visites guiades, “team building”, esdeveniments, tallers exclusius i experiències a mida per formar part de l’edició més gran de Manifesta fins ara.

Més informació al següent enllaç: https://manifesta15.org/packages

Per a més informació: Dayana Orozco, Development Coordinator – dayanaorozco@manifesta.org

Compartir

Et pot interessar...