Barcelona celebra la VI edició dels MPI Iberian Awards

Una gala amb rècord de candidatures

El passat 11 d’abril, Barcelona va acollir la VI edició dels MPI Iberian Awards, coincidint amb el Global Meetings Industry Day. Aquesta edició es va destacar per rebre 109 candidatures, el doble que en l’edició anterior. Entre els guardonats, María Sánchez Quintana, executiva de promoció al Sitges Convention Bureau, que va rebre el premi com a Best Destination Promotion, i Christoph Tessmar, director del Barcelona Convention Bureau, que va ser reconegut com a MICE Leader.

Després de l’entrega de premis, es va celebrar una taula rodona en què quatre entitats del sector van compartir les seves perspectives. Els participants de la taula rodona van ser Anna Bueno, responsable de l’Àrea de Congressos del Barcelona Convention Bureau; José Ignacio Hernández, vicepresident d’AEVEA (Agències d’Esdeveniments Espanyoles Associades); Olga Álvarez, vicepresidenta d’EMA (Event Managers Association); i Lorena Vaca, directora executiva del capítol ibèric de MPI.

Per a més informació: bcb@barcelonaturisme.com

Compartir

Et pot interessar...