Reobertura El Vilar de la Duquessa

L’escenari ideal per a esdeveniments a Cardona

El Vilar de la Duquessa, situat a Cardona, ha estat recentment remodelat per oferir un espai perfecte per a tota mena d’esdeveniments i celebracions. La seva localització i dimensió fan que sigui ideal per a convencions, seminaris, sessions formatives, team building, presentacions de productes, esdeveniments esportius, casaments i retirs.
Allunyat de l’enrenou urbà, el Vilar de la Duquessa garanteix tranquil·litat i discreció absolutes, fent-lo un lloc perfecte tant per al turisme cultural, esportiu i d’oci, com per a estades professionals i reunions VIP. Amb capacitat per allotjar més de 200 persones i atendre més de 800 convidats, el Vilar és l’escenari ideal per a grans esdeveniments.
Aquest resort disposa de 100 àmplies habitacions, totes elles exteriors i distribuïdes emulant una vila rural. Cada habitació gaudeix de vistes al paisatge natural gràcies a la ubicació del Vilar, envoltat de natura 360º. La seva estructura horitzontal permet un accés còmode a les habitacions, sense necessitat d’ascensors ni de passar per recepció.

https://elvilardeladuquessa.com/ca/

Per a més informació: Cristina Reus, Directora comercial – cristinareus@grupduquessa.com

Compartir

Et pot interessar...